У Долинському районі безкоштовні ліки можна отримати у двох аптеках

У Долинському районі реалізація ліків за урядовою програмою “Доступні ліки” відбувається у двох аптечних пунктах.

Про це йдеться у повідомленні на сайті Долинської РДА.

Реалізація ліків в районі відповідно до укладеної угоди буде здійснюватися аптечним пунктом ФОП «Сьомка Валентина Михайлівна» (знаходиться на території Долинської ЦРЛ) та ПАТ «Ліки Кіровоградщини» № 18, за адресою м.Долинська, вул. Соборності України, 60 з моменту надходження їх в аптечну мережу.

Для отримання рецепту на медичні препарати особам, які страждають на вказані захворювання необхідно звернутися до структурних підрозділів комунального закладу «Долинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» за місцем проживання, а саме до Долинської, Молодіжненської, Кіровської, Братолюбівської амбулаторії, Гурівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, фельдшерських та фельдшерсько-акушерських пунктів.

З квітня 2017 року Міністерство охорони здоров’я дає можливість безкоштовно або з невеликою доплатою отримати ліки за трьома категоріями хвороб: від серцево-судинних захворювань, бронхіальної астми та цукрового діабету другого типу.

Реєстр лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню затверджено наказом міністерства охорони здоров’я.

Нагадаємо, за програмою реімбурсації (відшкодування вартості ліків) в Олександрійському районі працюватимуть дві аптеки, а в Добровеличківському районі – 8.

У Кропивницькому постачальники зривають реалізацію урядової програми “Доступні ліки”.

Гройсман пообіцяв видавати зарплату керівникам регіонів наліпками

Поширити:

Залишити коментар:

коментар