Кропивничани збирають підписи за ремонт дороги на Маріупольському провулку

В Єдиній системі електронних петицій зареєстровано звернення з проханням зробити капітальний ремонт дороги на 6-му Маріупольському провулку.

Текст петиції подано без редакції:

Просимо Вас провести капітальний ремонт дороги (асфальтування або укладення битонних плит) по 6-му Маріупольському провулку. Починаючи з перехрестя вул. Маріупольської та 6-го Маріупольського пр., до перехрестя вул. Ванди Василевської з 6-м Маріупольським пр. включно: перехрестя вул.. Квіткової з 6-м Маріупольським – перехрестя вул.. Панфєрова з 6-м Маріупольським пр. – перехрестя вул. Кіровоградської з 6-м Маріупольським пр. Так як даний провулок ніколи не піддавався ремонту, а у зв’язку з вимиванням ґрунту під час дощів по ньому останнім часом стало неможливим пересуватись не тільки транспортними засобами але й пішки. Через це ускладнюється: прохід мешканців мікрорайону Масляниківка до транспортної зупинки на вул. 40 Років Перемоги, та неможливий проїзд транспорту екстрених служб (швидка допомога, пожежна і т.ін.) до жителів даного провулку і частини вулиць мікрорайону Масляниківка.
При неможливості укладання асфальтного покриття ( плит) просимо укласти капітальний барьер між вище зазначеним 6-м Маріупольським провулком та вул. 40 Років Перемоги, для відведеня більшої кількості потіку дощової води. Грейдерувати з подальшим засипанням твердими сумішами, та коткуванням з нахилом покриття під один бік, для затрамбовування насипу в дорогу щоб унеможливити подальше вимивання.

Дата початку збору підписів: 13 квітня

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 13 квітня петицію не підписала жодна особа.

Підписати петицію можна тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар