Кропивничани просять забезпечити рух громадського транспорту до 23:30

В Єдиній системі електронних петицій зареєстровано звернення з проханням продовжити роботу громадського транспорту до 23:30 і створити нові тролейбусні маршрути.

Текст петиції подано без редакції:

На роботу громадського транспорту Кіровограда є чимало нарікань. Одні з найпроблемніших питань – графік і час роботи ГТ.
Більшість маршрутів припиняють курсувати вулицями після 21:00. Хоча після дев’ятої вечора життя у місті не припиняється. Люди повертаються з роботи додому, на автовокзали приїжджають автобуси, а на залізничний вокзал – поїзди. Доцільно продовжити роботу маршрутних таксі, автобусів і тролейбусів до 23:00.
А ті маршрути, які проїжджають повз автовокзали і залізничний вокзал – до 23:30.
Зокрема, маршрутні таксі 1Ц, 6, 11, 108 115. А також тролейбуси: №9 та 10. Адже найбільш заповнений і популярний поїзд до обласного центру прибуває з Києва о 22:35. Втім незважаючи на не пізню годину, виїхати від вокзалу можливо лише на таксі.

Наступна проблема – в інтервалі руху громадського транспорту. Наприклад, наприклад маршртне таксі №14 після 20:00 має інтервал руху 40-50 хвилин. Що не припустимо для громадського транспорту. Адже пасажир не буде чекати майже годину. Саме через на деяких маршрутах мала пасажирозаповненність.
Вирішення проблеми: залучення більшої кількості рухомого складу + рух громадського транспорту за чітким графіком, який має бути розміщенний на зупинках.

Крім того, доцільно впроваджувати нові маршуршути. Так, пропонується створити тролейбусний маршрут Залізничний вокзал – вул. Ганни Дмитрян – Євгена Чикаленка – Шевченка – В. Перспективна – Соборна – Тельнова – Університетський проспект. Який би курсував до 23:30 (із інтервалом у вечірні години (після 21:00) щоп’ятнадцять хвилин.
Важливим є тролейбусний маршрут з Залізничного вокзалу до Лісопаркової.

Дата початку збору підписів: 5 квітня

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 5 квітня петицію підписали 7 осіб з 450 необхідних.

Підписати петицію можна тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар