Із понеділка мешканці Кіровоградщини зможуть придбати квитки на Євробачення-2017

Ще одна хвиля квитків на шоу пісенного конкурсу Євробачення-2017 з’явиться у продажу на сайті офіційного квиткового агента Concert.ua в понеділок, 10 квітня. Придбати квитки можна буде на всі шоу, включаючи фінал, який відбудеться 13 травня.

До наймасштабнішої музичної події Європи залишилося 5 тижнів, і вже зовсім скоро Київ порине в атмосферу Євробачення. У рамках конкурсу в Міжнародному виставковому центрі відбудеться дев’ять шоу. Із них три – два півфінали (9 і 11 травня) та фінал (13 травня) – транслюватимуться в прямому ефірі.

“Попит на квитки на фінал у рази перевищує пропозицію, але місця в залі на неефірні концерти ще є в наявності. Тож якщо хочете на власні очі побачити шоу світового рівня – рекомендуємо придивитись і до генеральних репетицій”, – коментує ажіотаж довкола квитків на ефірні шоу офіційний спікер Євробачення-2017 Павло Шилько.

Під час денних шоу (перший півфінал – 9 травня о 16:00, другий – 11 травня о 16:00, фінал – 13 травня о 14:00) виконавці представлятимуть ті ж самі номери і постановки, що згодом будуть показані в ефірі. Це чудова можливість відвідати шоу з дітьми, та й вартість квитків на ці концерти є в рази нижчою за решту (від 219 грн).

За день до кожного із прямих ефірів Євробачення відбудуться доефірні вечірні шоу: перший півфінал – 8 травня о 22:00, другий – 10 травня о 22:00, фінал – 12 травня о 22:00. Саме тут учасники вперше представлять свої номери, а національні журі від країн-учасниць оцінять їх. Отримані бали вплинуть на результати, за якими буде обрано переможця конкурсу. Тож атмосфера на цих шоу буде такою ж гарячою і напруженою, як і під час прямих ефірів.

“Вдруге українці можуть побачити шоу світового рівня на власні очі. Євробачення дає емоції та враження, які, без перебільшення, лишаються на все життя. Окрім того, ми щасливчики, бо можемо це зробити першими – на доефірних концертах! Я би радила йти саме на них, а потім із друзями дивитися телевізійне шоу зі всіма спецефектами”, – рекомендує переможниця Євробачення-2004 Руслана.

Коли попит перевищує пропозицію, активізується вторинний ринок квитків. Євробачення – не виняток. Можна знайти пропозиції квитків на фінальне шоу та півфінали за набагато вищу від номінальної ціну. Купуючи такий квиток, ви ризикуєте придбати підробку або копію оригіналу, тому радимо купувати лише в офіційного партнера Concert.ua.

Станом на сьогодні на сайті Concert.ua доступні у продажу квитки на другу і третю репетиції першого півфіналу, які відбудуться 8 травня о 22:00 та 9 травня о 16:00 відповідно, на перший півфінал – 9 травня о 22:00, а також на другу репетицію другого півфіналу і третю репетицію другого півфіналу, які пройдуть 10 травня о 22:00 і 11 травня о 16:00 відповідно.

Стежте за анонсами щодо продажу квитків на сайті мовника-організатора Євробачення-2017 та офіційного квиткового оператора Concert.ua.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар