Демократична опозиція зірвала чергове засідання депутатської земельної комісії у Кропивницькому

скірншот з онлайн-трансляції

Сьогодні, 5 квітня, у міській раді Кропивницького мало відбутись чергове засідання постійної депутатської  комісії з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища. Але через бойкот членів комісії від демократичної опозиції, знову не зібрався кворум.

Як і на двох раніше зірваних засіданнях , сьогодні на комісію прийшли лише троє – голова комісії Олександр Шамардін та члени комісії Вадим Дрига та Анатолій Ларін. Вкотре не з’явилися депутати Сергій Капітонов (секретар комісії), Віталій Бєлов, Юрій Гребенчук та Юрій Деркаченко.

На засідання комісії прийшли містяни, питання яких мали сьогодні розглядати, але Олександр Шамардін повідомив їм, що через бойкот частини членів комісії, ніяких рішень по їх питанням комісія прийняти не може.

“Я вчора телефонував Сергію Капітонову, запрошував на засідання комісії, але він повідомив, що не прийде”, – зазначив Шамардін.

Як проінформував голова комісії, сьогодні мали розглянути 37 питань порядку денного.

Нагадаємо, раніше за подібним сценарієм було зірвано два засідання. На минуле засідання, яке відбулося 28 березня, один з бойкотуючих Сергій Капітонов із запізненням таки прийшов.

Крім того, через бойкот демократичної опозиції учора, 4 квітня, у Кропивницькому так і не розпочалося четверте засідання восьмої сесії міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар