У Кропивницькому розпочали генеральне прибирання міста

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Починаючи із перших днів весни комунальні підприємства Кропивницького активно розпочали очищати місто від накопиченого сміття за зимовий період.

Повідомляє сайт міськради.

За словами директора КП «Універсал-2005” Віктора Панішка щоденно в місті працює дві бригади робітників, всього 15 осіб та 11 одиниць техніки.

– Сьогодні основним видом робіт є очищення прибордюрної частини доріг від відсіву, що був накопичений за зимовий період, – зазначив Віктор Панішко. – Працівники змітають пісок вздовж проїжджої частини, після чого він збирається та вивозиться самоскидами. Активно працює нова комунальна сміттєприбиральна техніка, придбана у кінці минулого року.

Днями прибирання дорожнього змету проводилося по вулицях Московській, Острівській, Соборній, Євгена Тельнова, на площі Богдана Хмельницького, по провулку Василівському та проспекті Винниченка. До прибирання проїжджої частини по вулицях Короленка та Лісопарковій залучено підмітально-прибиральну машину “Scandia”. Найближчими днями по вулицях Вокзальній, Київській та Салтикова-Щедріна комунальниками запланована ліквідаціявиявлених сміттєзвалищ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар