На Кіровоградщині стартував 4-ий цикл відбору кандидатів на військову службу за контрактом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровоградському обласному військовому комісаріаті успішно завершено 3-й цикл відправки на військову службу за контрактом. Протягом 3-го циклу було відібрано та направлено до навчальних центрів Збройних Сил України 103 кандидати на військову службу за контрактом. На даний час розпочато 4-ий цикл.

Усі відібрані кандидати успішно пройшли професійно-психологічний відбір, медичний огляд та здали на відмінно фізичну підготовку.

Після завершення навчання у  навчальних центрах Збройних Сил України, вказані  військовослужбовці будуть проходити військову службу у бойових частинах.

На даний час розпочато 4-ий цикл відбору кандидатів на військову службу за контрактом. Зокрема проводиться відбір кандидатів для проходження військової служби у військовій частині польова пошта В0095.

Зазначена військова частина була створена у 2003 році під час реформування Збройних Сил України на базі 28-ї гвардійської стрілецької дивізії. У 2014 році до складу частини увійшов один із мотопіхотних батальйонів. З початком антитерористичної операції на сході України особовий склад військової частини приймав безпосередню участь у її проведенні. Кожен військовослужбовець військової  частини з честю виконує військовий обов’язок по захисту Вітчизни.

Місце дислокації: смт.Чорноморське,  Лиманський район, Одеська область.

На даний  час військові частини, що виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, потребують свідомих, глибоко мотивованих та сильних духом чоловіків, і головне завдання військових комісаріатів забезпечити їх саме такими кандидатами, а тому нагадуємо, що Кіровоградський обласний військовий комісаріат  продовжує набір на військову службу за контрактом.

Більш детальну інформацію можна отримати за адресою: м. Кропивницький,  вул. Кавалерійська 17/19, або за  тел. 24-94-28;  24-94-25; 36-12-92, а також у військових комісаріатах за місцем проживання.

Чекаємо на Вас у військових комісаріатах області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар