Кропивницькі спецпризначенці розповіли учням Піщанобрідського ліцею про бойові будні

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Про ситуацію на сході, про бойові будні та інше розпитували учні Піщанобрідського професійного аграрного ліцею  у спецпризначенців 3-го полку, які днями приїхали в гості до учнів ліцею.

За словами директора ліцею Тетяни Ліщенюк, зустріч  відбулася  завдяки кропивницькому благочинному фонду “Ротарі клуб”:

“Бійці розповіли учням про бойове спорядження, засоби маскування та  про риси харктеру, котрі потрібно мати справжньому захиснику – розум, витривалість, моральну стійкість. А ще, за словами бійців, важлива взаємопідтримка та впевненість, що тебе чекають дома близькі люди.

Із розумінням та повагою учні ставляться до хлопців, які щохвилини  ризикують життям на сході держави. Для учнів  та викладачів ліцею  зустріч із бійцями – велика честь. Вони  вдячні їм  за захист нашої  держави.

Такі зустрічі важливі. Ми завжди спостерігаємо та цікавимося подіями на сході. Але дивитися новини – це одне, а поспілкуватися в реальному житті – зовсім інше”, – розповіла Першій електронній Тетяна Ліщенюк.

За словами директора Піщанобрідського професійного аграрного ліцею, заклад з перших днів неоголошеної війни намагається підтримувати бійців різноманітними смаколиками та малюнками учнів:

“Ми переживаємо і віримо у швидке припинення війни. Сподіваємось, що Україна нарешті перестане втрачати своїх синів”.

Учні Піщанобрідського ліцею щотижня готують солодкі подарунки для АТОвців

Поширити:

Залишити коментар:

коментар