Кропивничанці, у якої розвалився будинок, тимчасово дадуть кімнату в гуртожитку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
На засіданні комісії у міській раді начальник управління з надзвичайних ситуацій Сергій Коваленко відзвітував про здійснені заходи стосовно будинку по вулиці Тараса Карпи, який обвалився.

“На сьогодні встановлено металеву конструкцію, яка повинна не допустити подальшого обвалу. Постраждалій жінці виділена матеріальна допомога та встановлено стаціонарний медичний нагляд за станом її здоров’я. Також міська влада забезпечила їй тимчасове проживання в гуртожитку КНТУ”.
Додатково комісією було прийнято рішення про проведення технічної експертизи причин обвалу, необхідність очищення цокольного приміщенні від майна та будівельних матеріалів, а також проведення слідчих дій.
Нагадаємо, 24 листопада вночі у Кропивницькому по вул. Тараса Карпи, 51 обвалився житловий будинок. Єдина мешканка цього старого будинку дивом уникнула загибелі. Міськрада Кропивницького просить поліцію відкрити кримінальне провадження за фактом обвалу будинку. Через обвал будинку у Кропивницькому інвентаризують орендовані приміщення на цокольних поверхах. Напівзруйнований будинок у центрі Кропивницького укріпили захисною конструкцією.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар