Кіровоградщина приймає релоковані підприємства – Шульга

Кіровоградська область почала приймати підприємства з територій, де тривають активні бойові дії. Наразі регіон для релокації обрали кілька бізнесів.

Про це повідомив голова обласної ради Сергій Шульга сьогодні, 11 квітня, інформує Перша електронна газета.

«Кіровоградщина потрапила до пулу областей, які є майданчиками для релокації підприємств із зони активних бойових дій. Тож процес розпочався. Наш регіональний фонд підтримки підприємництва в області отримав завдання з усіх сил долучитися до роботи в цьому напрямку. Від кожного регіону, де ситуація зараз відносно спокійна, залежить в цілому економіка держави у воєнний час – ми всі це маємо розуміти», – сказав Сергій Шульга.

Голова облради також додав, відсьогодні запрацювала онлайн платформа, покликана допомагати бізнесу в релокації, – https://relocate.prozorro.sale.

«Заявки на продовження роботи у більш безпечному місці можуть подавати як підприємства, що потребують переміщення, так і компанії, які готові надати для цього свої майданчики», – пояснив Сергій Шульга.

Нагадаємо, раніше голова обласної ради Сергій Шульга заявив про готовність Кіровоградщини надати свої майданчики для релокації бізнесу з «гарячих точок».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар