AGROEXPO-2021: організатори оприлюднили програму заходів

Організатори міжнародної агропромислової виставки AGROEXPO-2021 оприлюднили програму її заходів.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на їхній прес-реліз.

Як зазначається у ньому, цьогоріч у виставці в Кропивницькому візьмуть участь 510 компаній-експонентів та 500 учасників Покровського ярмарку.

На виставці будуть представлені майже всі відомі бренди сільськогосподарського машинобудування – як іноземні, так і вітчизняні, зокрема «JohnDeere», «NewHolland», «Case», «Fendt», «Claas», «Гомсельмаш», «ХТЗ», Ельворті, «Лозівські машини» тощо. Вперше буде представлена експозиція підприємств Великобританії.

Цьогоріч, за ініціативи Федерації роботодавців України, на виставці також буде представлена мультибрендова експозиція вітчизняної комунальної техніки.

Щодня на спеціалізованому полігоні площею 6 га з 12.00 до 14.00 будуть демонструватися сільськогосподарські агрегати в роботі.

На виставці запланована широка ділова програма – низка панельних дискусій, семінарів та конференцій, серед яких аграрний форум «Перший квартал функціонування прозорого ринку землі — висновки та майбутні перспективи» Міністерства аграрної політики та продовольства України, конференція «Ефективне свинарство», конференція «Інноваційні рішення в агротехнології» та інші.

На «AGROEXPO-2021» аграрії мають унікальну можливість купити сільгосптехніку за акційними цінами: у разі підписання договорів на купівлю техніки безпосередньо на виставці – знижка від 5%,  якщо техніка забирається з експозиції – 10%.

За традицією, окремою експозицією в рамках «AGROEXPO»  проходить виставка «AUTOLAND», де представлені легкові та вантажні автомобілі  світових брендів.

«З кожним роком на «AGROEXPO» зростає Всеукраїнський освітній ярмарок — цього року свої наукові потужності планують показати понад 30 ЗВО з різних куточків України, серед яких НАУ «Харківський політехнічний iнститут», Національний університет біоресурсів і природокористування України, Білоцерківський національний аграрний університет та багато інших.

В межах «АGROEXPO» традиційно проходить культурно-розважальний захід «Покровський ярмарок» — з міні-експозиціями товарів декоративно-ужиткового мистецтва, частуванням, виступами творчих колективів та вже традиційним конкурсом «Гарбуз-велетень». Минулого року вага гарбуза-рекордсмена склала — 53 кг. Нагадуємо, що переможець отримає у подарунок 32-дюймовий телевізор.

Окремим блоком вже традиційно пройде фестиваль вуличної їжі «Єлисавет Смак Fest», який триватиме всі чотири дні виставки та дасть змогу кожному відвідувачу посмакувати різноманітними стравами кухонь народів світу», – йдеться у прес-релізі.

Виставка проходитиме за адресою: м. Кропивницький, вул. Перша виставкова (Мурманська), 8.

Читайте також:

Готелі Кропивницького з невакцинованим персоналом не зможуть приймати відвідувачів

Хто цього року на AgroExpo виростив найбільшого гарбуза

Поширити:

Залишити коментар:

коментар