Зняти готівку на касі у Кропивницькому тепер можна і в “Сільпо”

Із 1 серпня ПриватБанк в партнерстві з Mastercard розширюють в Україні можливості послуги “Готівка на касі” – отримання грошей з банківських карток на касах торгових точок. Тепер зняти готівку можна буде також в супермаркетах “Сільпо”, “Фора” та “Varus”. На сьогодні отримати готівку з картки ПриватБанку можна в POS-терміналах 90 000 українських торгових точок, підключених до сервісу.

Про це Першій електронній газеті повідомила спеціалістка з комунікацій в регіоні ПриватБанку Анжела Дзінзюра.

Зручний і швидкий доступ до готівкових коштів на касі торгової точки – без необхідності шукати банкомат – отримують власники будь-якої дебетової картки ПриватБанку (зарплатної, студентської, соціальної карти) та інших українських банків різних платіжних систем.

“Для того щоб зняти готівку на касі торгової точки, необхідно лише оплатити товар банківською карткою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Після підтвердження операції введенням PIN-коду банківської картки касир видасть чеки з деталями покупки товару і видачі готівки”.

Переглянути торгові точки, які підключені до проєкту “Готівка на касі”, можна за цим посиланням.

Нагадаємо, ПриватБанк починає програму доступної іпотеки.

Читайте також: Як повернути гроші за участь у пробному ЗНО

Поширити:

Залишити коментар:

коментар