Два нові автобусні маршрути запустять у Кропивницькому (СХЕМА РУХУ)

У Кропивницькому мережу автобусних маршрутів доповнять двома новими: маршрутом №114 “Никонорівка – Епіцентр” та маршрутом №119, який їздитиме з Великої Балки.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

За інформацією начальника управління транспорту та зв’язку міської ради Віктора Житника, мережу міських автобусних маршрутів загального користування доповнять маршрутом №114, який курсуватиме від мікрорайону Никонорівка по вулиці Шкільній, Микитенка, Бобринецький Шлях, Паризької Комуни, Садовій, Яновського, Вокзальній, Євгена Тельнова, по проспекту Університетському до гіпермаркету “Епіцентр”.

Маршрут №119 відправлятиметься від вулиці Чайковського і рухатиметься вулицями: Запорізькій, провулку Степовому, вулиці Степана Разіна, Харківській, по провулку Об’їзному, Полтавській, Євгена Маланюка, Чикаленка, по провулку Училищному, вулиці Вокзальній, Євгена Тельнова, Соборній, Великій Перспективній, провулку Васильківському, вулиці Островського, через площу Богдана Хмельницького, по вулиці Преображенській, Новгородській, назад до вулиці Чайковського.

Також рішенням виконавчого комітету міської ради кількість автобусів на маршруті №111-а збільшили з трьох до чотирьох.

Раніше планувалося, що маршрут №114 запрацює вже у серпні, перед початком нового навчального року. А маршрут №119 виїде на вулиці міста у вересні.

Нагадаємо, безкоштовний проїзд для кропивницьких пільговиків відновили 1 липня.

Читайте також: У Кропивницькому чоловік купив квиток на Росію, але автобус поїхав у Польщу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар