За півроку ОДА витратила на квіти для урочистостей майже 100 тисяч гривень

Ілюстративне фото

У середу, 24 червня, Управління комунікації з громадськістю та інформаційної діяльності Кіровоградської ОДА підписало з підприємицею Тетяною Падзиною договір на постачання квіткової продукції на суму 49 тисяч гривень. Угоду уклали за результатами проведеної спрощеної процедури закупівель. Із урахуванням цієї угоди загалом адміністрація за півроку замовила квітів на суму 94 тисячі гривень.

Про це інформує “Центр медіарозслідувань “Прозоро”, повідомляє Перша електронна газета.

За умовами контракту, до кінця року чиновники облдержадміністрації отримають 140 трояндових букетів двох видів, по 150 та 400 гривень, а також 12 кошиків з живими квітами та елементами державної символіки, за 1,5 тисячі гривень/одиниця.

З початку 2020 року це вже 5-й договір підписаний між ОДА та підприємицею. Крім того, цьогоріч Тетяна Падзина отримувала “квіткові підряди” від Управління культури і туризму міськради Кропивницького – на 80 тисяч гривень та виконавчого комітету цієї ж ради – на 199 тисяч гривень. Загалом же з моменту реєстрації в 2018 році підприємиця встигла отримати від бюджетних замовників підрядів на 670 тисяч гривень.

У соціальних мережах номер телефону підприємиці, +38(066)524-81-22, вказаний як контактний в магазині “Цветочный уголок “Bouquet”.

Нагадаємо, дилери черкаського автозаводу “розіграли” поставку шкільних автобусів для Кіровоградської ОДА.

Читайте також: Уряд погодив відставку Андрія Балоня з посади голови Кіровоградської ОДА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар