Вхідні двері Hörmann — ваша безпека та зручність

Вхідні двері — один із найважливіших елементів будинку. Саме від їхньої надійності залежить недоторканність приміщення, чи то житло, чи то офіс, чи то виробниче приміщення. Вкладаючи значні кошти в будівництво або реконструкцію, не варто економити на такому будівельному елементі.

NpFwmHtnu5K_3REDkJ2gXFVvOsuHNtvzsvpFhszQxIZh12e_wuEsQ1jxSAagJdmzKvbDBotYqVa-OANjbMfCsikEsr3k72WpeqOV-aqm7MBBdJnUuoSJEotIOyvcCw

З 1999 року українським споживачам стала доступною продукція німецького концерну Hörmann. Компанія є провідним постачальником товарів свого сегмента в Європі. Популярність виробів бренду пояснюється вдалим поєднанням корисних функціональних характеристик та продуманого дизайну.

Окрім вхідних та міжкімнатних дверей компанія виробляє:

  • гаражні та в’їзні ворота,
  • електроприводи,
  • перевантажувальні системи,
  • дверні коробки,
  • вогнестійкі перегородки,
  • піддашки,
  • системи контролю в’їзду.

Реалізацією продукції європейського виробника у нашій країні займається підприємство ТОВ «Хьорман-УА». Якісні вхідні двері в будинок можна замовити на офіційному сайті компанії. Тут можна переглянути каталог та докладніше дізнатися про вподобану модель. За виникнення питань слід зателефонувати до служби підтримки або замовити зворотний дзвінок. Вам нададуть консультацію щодо придбання, встановлення та експлуатації дверей.

Які двері пропонує каталог

Асортимент вхідних дверей розрахований вдовольнити замовників із різними фінансовими можливостями та естетичними смаками й вимогами щодо умов експлуатації виробів.

Основними матеріалами є алюміній і сталь. За нашої традиційної пристрасті до дерева це трохи незвично. Але металеві варіанти виграють за низкою параметрів. Вони не розсихаються, не потребують підфарбовування. Забезпечують гарну тепло-, волого- та шумоізоляцію. Міцні, стійкі, довговічні.

Двері преміум класу ThermoCarbon вирізняються найвищими серед алюмінієвих виробів показниками термоізоляції та параметрами безпеки. Вони серійно оснащуються надійними протизламними системами RC 3 з 9-точковим замиканням. На замовлення можна встановити ще більш міцну захисну систему RC 4.

Поціновувачам витонченого дизайну можна порекомендувати ThermoPlan Hybrid. Дверні полотна з нержавіючої сталі з порошковим покриттям характеризуються підвищеною жорсткістю. А плавний перехід між ними та рамою задовольнить найсуворішого естета.

Висока теплоізоляція виробу ThermoSafe Hybrid забезпечується алюмінієвими рамами у 80 мм з терморозривами. Дверне полотно також із нержавіючої сталі з порошковим покриттям. Замок із 5-точковим замиканням гідно виконує функцію захисту від небажаного вторгнення. Серійна система захисту у дверях із заскленням — RC 3, без засклення — RC 4. Двері стійкі до зламу, деформації та перепадів температур.

Трохи бюджетніший варіант – двері вищого класу ThermoSafe. Пропонується вибір майже із 70 мотивів. Має приблизно такі ж характеристики, як попередня модель, за винятком відсутності пропозиції системи RC 4.

Двері середнього класу Thermo65 приємно дивують вдалим співвідношенням якості та ціни. Алюмінієва коробка та сталеве полотно, замок із 5 ригелями добре зберігають тепло та безпечність будівлі.

Дверне полотно лінійки TopComfort виготовляється з міцного скла, яке надійно тримає тепло та протистоїть зламу. Такий виріб доречно встановити у заміському будинку, щоб насолоджуватися великою кількістю світла в передпокої. З безлічі варіантів засклення ви обов’язково оберете той, що припаде вам до вподоби.
Вхідні двері Hörmann — вдалий вибір для захисту вашого будинку.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар