Ремонт дороги на вулиці Романа Шухевича коштуватиме 10 млн грн

У Кропивницькому стартував ремонт дорожнього покриття по вулиці Романа Шухевича. Його виконають від вулиці Короленка до провулку Об’їзного. Загальна вартість будівництва цієї дороги, згідно з укладеними договорами — 10 мільйонів гривень.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Дорожники вже розпочали перший етап будівництва: вони фрезерують дорожнє покриття, знімають старі бордюри.

“Після виконання підготовчих робіт ремонтники кластимуть вирівнюючий та верхній шари асфальтового покриття – розповіла заступниця начальника ГУ ЖКГ Юлія Яндович. – Потім нанесемо дорожню розмітку, та встановимо направляючі пішохідні огородження для дотримання належних умов безпеки дорожнього руху”.

26961 1200x800 2

Міський голова Андрій Райкович проінспектував підготовку об’єкта до виконання робіт та поставив завдання керівництву ГУ ЖКГ щоденно контролювати хід реалізації проєкту.

“Ця розв’язка складна. Транспорту тут багато: машини рухаються з Київського напрямку, поряд автовокзал, інтенсивний трафік пасажирського транспорту, – акцентував увагу комунальників міський голова. – Контроль за якістю виконання робіт та за дотриманням термінів має бути щоденним. Перевіряйте, щоб все відповідало проєкту. У місці облаштування зупинки пасажирського транспорту продумайте, як зробити її якісно та зручно і для людей, і для транспорту”.

Загальна вартість будівництва цієї дороги, згідно з укладеними договорами — 10 мільйонів гривень. Якщо дозволятимуть погодні умови, ремонт дороги триватиме не більше, ніж півтора місяці.

Нагадаємо, дорогу на вулиці Полтавській частково розширять.

Читайте також: Два нові маршрути громадського транспорту з’являться у Кропивницькому

26956 1200x800 2

26958 1200x800 2

Поширити:

Залишити коментар:

коментар