Із 5 закладами Кіровоградщини укладуть угоди про енергосервіс

На Кіровоградщині визначили перелік закладів, із якими укладатимуть угоди про енергосервіс. Серед них: Кіровоградський обласний кардіодиспансер, обласний центр дитячої та юнацької творчості, Кіровоградський психоневрологічний інтернат, Пантаївська школа-інтернат та обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д.І. Чижевського.

Про це під час нарада стосовно механізму укладання договорів з енергосервісу розповів заступник голови ОДА Сергій Коваленко, повідомляє Перша електронна.

За інформацією заступника начальника департаменту інфраструктури та промисловості ОДА Ганни Павленко, договори укладатимуться з підприємством, що обиратиметься через систему держзакупівель “Прозорро”. Згідно з договором, компанія-переможець за власні кошти здійснить комплексні заходи з енергозбереження, повернути які вона зможе упродовж 10-15 років за рахунок частини заощаджених закладами коштів на енергоносії.

Ганна Павленко також зазначила, що відсьогодні на окремих об’єктах вже розпочинають працювати енергоаудитори для визначення обсягу ремонтних робіт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар