У Кропивницький повертаються 90-ті – спалили автомобіль депутата (ДОПОВНЕНО)

Учора, 7 листопада, близько 21.00 біля під’їзду житлового будинку депутата міської ради Кропивницького від ПП “Укроп” Віталія Бєлова підпалили автівку.

Палала TOYOTA Camry 2012 року.

Як розповів Віталій Бєлов, спочатку він почув галас на вулиці. Потім виглянув у вікно і побачив, що його автівка палає – викликав рятувальників та поліцію і намагався самотужки погасити пожежу.

“Експерти, які прибули на місце події, знайшли поруч сірники. Також експерти стверджують, що причиною загоряння автомобіля не може бути проводка, оскільки вона ціла і неушкоджена. Вважаю, що підпал машини пов’язаний із моєю політичною діяльністю”, – прокоментував ситуацію Бєлов.

Дружина депутата, Ольга Бєлова, на сторінці у Фейсбук написала, що машина була застрахована:

“Хочу трохи засмутити наших “шанувальників”, які щойно спалили нам машину. Вона була застрахована. Любителі 90-х продовжують свою цікаву діяльність”.

Як повідомили у прес-службі ГУНП у Кіровоградській області, факт загоряння автомобіля внесено до ЄРДР за ч. 2, ст 194 ККУ “Умисне знищення або пошкодження майна”. зараз відпрацьовується декілька версій і проводяться заходи щодо встановлення осіб, причетних до даної події.

“Попередня версія – підпал, – прокоментувала речник поліції Віталіна Бевзенко. – Ми чекаємо висновків пожежно-технічної експертизи”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар