Суд по справі водійки, яка на “Лексусі” збила 8-річного хлопчика, перенесли через хворобу підозрюваної

Ксенія Петренко після ДТП 18.04.2016 / Фото Першої електронної

У Кропивницькому, сьогодні, 7 листопада, мали розпочати розгляд кримінальної справи  проти водійки “Лексуса” Ксенії Петренко, яка у квітні цього року збила 8-річного хлопчика. Проте, за клопотанням захисту підозрюваної, через хворобу Ксенії Петренко, справу перенесли.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Суддя Кіровського райсуду Євген Романюк відкрив судове засідання, отримав від адвоката підозрюваної клопотання, і відразу закрив засідання, адже всі сторони процесу не заперечували. Підготовче судове засідання спробують провести 13 січня о 10.00.

Ксенії Петренко інкримінують Ч. 2 Ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили  смерть  потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження). Якщо вину підозрюваної буде повністю доведено, їй загрожує позбавлення  волі  на  строк  від  трьох до восьми років з позбавленням  права  керувати  транспортними  засобами  на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, у Кропивницькому 18 квітня, близько 18.00 на вулиці Пушкіна, 53 сталася ДТП. Під колеса “Лексуса” потрапив 8-річний Діоніс Новіков. Унаслідок зіткнення з авто хлопчик отримав закриту черепно-мозкову травму, переломи обох стегон, таза, плеча, ребер, забій живота і легень.

c58c4fdbcb1f

За кермом “Лексуса” перебувала Ксенія Петренко. За свідченнями очевидців, вона їхала на шаленій швидкості, і від удару дитину протягнуло і відкинуло аж на 50 метрів від місця зіткнення. Місцеві мешканці, які вибігли на звук удару, розповідають, що працівники ДАІ навіть не огородили місце події, і сиділи в машині про щось домовлялися з водійкою. Згодом прибув ще один чоловік, який теж обговорював щось з ДАІшниками в автівці. Ксенія Петренко виявилася дружиною колишнього співробітника ДАІ, якого згодом патрульні зловили п’яним за кермом того ж “Лексуса”.

8d2c8205cc2a

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Суд по справі водійки, яка на “Лексусі” збила 8-річного хлопчика, перенесли через хворобу підозрюваної

  1. Да вы что, “хвора”, могу сделать фото как она привозит ребёнка в садик, на этом же Лексусе, и чувствует себя вполне здорово)

  2. Судова система дійсно хвора. Процес спеціально затягують, щоб “хвору” курву виправдатию

Коментарі заборонені.