Родина кропивницької журналістки потрапила в ДТП. Двоє загинули, двоє в реанімації

Редакторка Українського Радіо Кропивницького Наталія Потєєва загинула в автомобільній аварії за межами Кіровоградщини вчора, 15 жовтня.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

У цій же аварії загинув старший син Наталії, а чоловік і молодший син потрапили до реанімації.

Наталія Потєєва народилась у 1972 році у селі Буштино Тячівського району Закарпатської області. У 1994 році закінчила навчання у Кіровоградському педагогічному університеті імені Володимира Винниченка. У цьому ж році почала працювати диктором редакції радіомовлення Кіровоградської обласної телерадіокомпанії. Згодом була продюсером програм радіо Кропивницької філії Суспільного і продюсером інформаційних програм, працювала у прямому ефірі проєкту “Радіодень”.

Колеги згадують Наталію як фахову журналістку та чуйну людину. Вона завжди прагнула якнайповніше розповідати про життя області у своїх ефірах, опановувала нові формати, була добрим керівником, завжди розуміла і підтримувала колег, допомагала і словом, і порадою.

“Ми познайомились на посвяті у студенти. Ната була яскравою, щасливою, веселою. Дружили весь цей час. Вона завжди підтримувала, допомагала. Була щирою. Розуміла. Це несправедливо, що її більше немає. Не вірю”, — каже редакторка Суспільне Кропивницький Леся Журавська.

“Дуже чуйна наша Наталочка. Не можу говорити у минулому часі, знаю її 24 роки. Познайомились у 99-році, коли я прийшла на роботу. Людини з більшим серцем я просто не зустрічала. Завжди готова допомогти з будь-яких питань. Найкраща в світі хрещена мама. Вона була хрещеною моєї старшої доньки. В деяких питаннях донька зверталась до неї, дуже їй довіряла. Це неймовірна втрата, — згадує випускова редакторка Суспільне Кропивницький Наталія Сметанко. — Ми називали її й називаємо нашою “радійною мамою”. Вона нас гуртувала. Вона вміла підказати, ніколи ні на кого не підвищувала голос, ми не могли її підводити, і тягнулись до неї. Вона випромінювала тепло”.

Команда Першої електронної газети і Суспільного висловлює співчуття родині.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар