На Кіровоградщині командирів з військової частини підозрюють у розкраданні пального

© Depositphotos

На Кіровоградщині начальнику електростанції відділення та командиру електрогазового відділення аеродромно-технічної роти однієї з військових частин, а також цивільній особі повідомили про підозру у викраденні військового майна.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Південного регіону.

З грудня 2022 року  начальник організував схему викрадення військового майна, зокрема, паливно-мастильних матеріалів, які знаходились на території військової частини.

Залучивши до оборудки командира одного з відділень цієї ж військової частини та свого знайомого, у травні 2023 року, за 35 тис. грн вони незаконно відвантажили та продали кропивничанину 1000 л дизельного палива.

Загалом правоохоронці  задокументували викрадення 2000 л паливно-мастильних матеріалів на загальну суму майже 100 тис. гривень.

Наразі командиру електрогазового відділення та цивільній особі обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою у виді застави в сумі 310 тис. 680 грн та 207 тис. 120 гривень.

Розгляд клопотання стосовно начальника електростанції відділення триває.

1

Нагадаємо, на Кіровоградщині за хабарництво судитимуть керівницю податкової

Читайте також: заступника керівника Кіровоградського райавтодору підозрюють у хабарництві

Поширити:

Залишити коментар:

коментар