Кіровоградщина поховала 16 воїнів у перші дні грудня

© Прямий

У перші дні грудня громади Кіровоградщини попрощалися з шістнадцятьма воїнами, які загинули в боях із російськими загарбниками.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громад.

Яремчук Олександр із Добровеличківки пішов на фронт попри проблеми зі здоров’ям. Потрапив на передові позиції. Чотири доби із ним не було зв’язку, потім прийшла звістка про загибель.

Яремчук Олександрч

Це тяжка втрата для дружини – відомої волонтерки Вікторії Яремчук. Разом із чоловіком вони не втрачали надію дочекатися на сина – Сашка – воїна 3-го полку спецпризначення, який зник безвісти 24 серпня 2014 року поблизу Савур-Могили.

Вікторія Яремчук з портретом зниклого сина

Мазур Сергій із Долинської громади загинув 23 листопада. Поховали воїна 1 грудня.

Мазур Сергій

Кучеренко Олег (1974 року народження) із села Букварка Олександрівської громади загинув 24 листопада в районі селища Невельське Донецької області. Поховали захисника 2 грудня на місцевому кладовищі.

Кучеренко Олег

Позняков Віталій Сергійович (1993 року народження) з села Григорівка Ганнівської громади загинув 28 листопада поблизу міста Бахмут Донецької області. Громада зустрічала свого героя “живим коридором” через села Рівне, Кропивницьке, Григорівка. Поховали солдата 3 грудня у рідному селі.

Позняков Віталій

Проценко Олександр з Аджамки загинув у боях 25 листопада. Поховали воїна у рідному селищі 3 грудня.

Савчук Євгеній Віталійович (1991 року народження) народився у Криму, але зростав, навчався і проживав разом з дружиною у Компаніївці.  Став до зброї 27 лютого. Загинув 26 листопада в районі населеного пункту Водяне Донецької області. Поховали воїна 3 грудня у рідній громаді.

Савчук Євгеній

Непомнющий Олег із Гурівської громади загинув на Херсонщині. Поховали Героя  відбудеться 3 грудня у рідному селі.

Непомнющий Олег

Котляренко Дмитро (2000 року народження)  із села Хмельове Смолінської громади тримав тяжке поранення 18 жовтня поблизу села Яковлівка Бахмутського району Донецької області. Лейтенант довго боровся за життя в реанімації, але його серце не витримало. Поховали воїна 4 грудня у Хмельовому.

Котляренко Дмитро

Олександр Щербаков (1994 року народження) із Онуфріївської громади загинув 1 грудня поблизу Бахмута на Донеччині внаслідок ворожого мінометного обстрілу.

Щербаков Олександр

Якуненко Віктор Вікторович (1999 року народження) з Кетрисанівської громади ніс службу в ЗСУ з 2018 року. Був стрільцем десантно-штурмових військ. Загинув 22 листопада в районі населеного пункту Невське, Сватівського району, Луганської області. Поховали воїна 1 грудня в рідному селі.

Якуненко Віктор

Бітеньков Максим Сергійович (1989 року народження) з села Соколівське загинув 28 листопада  біля населеного пункту Авдіївка Донецької області. Він знайшов спочинок 3 грудня на місцевому кладовищі. У мирному житті воїн працював електрогазозварювальником на АТ “Ельворті”.

Бітеньков Максим

Павліченко Валерій Леонідович  (1966 р.н.) із Соколівської громади отримав тяжкі поранення 1 жовтня на Херсонщині. Лікарі реанімаційного відділення боролися за нього, проте 12 листопада його життя обірвалося. Поховали воїна 1 грудня на місцевому кладовищі.

Павліченко Валерій

Карпов Сергій із Олександрії загинув 30 листопада під час виконання службових обов’язків у Херсоні.  Воїну було 44 роки.

Карпов Сергій

Того ж дня олександрієць Касєєв Євген отримав тяжке поранення у Донецькій області.  1 грудня його серце зупинилося.

Касєєв Євген

Безручко Олександр (1976 року народження) зі Світловодської громади загинув ще 3 вересня у селі Сухий Ставок на Херсонщині. Проте офіційне підтвердження надійшло лише тепер.

Буріко Олександр (1974 року народження) зі Світловодської громади загинув 1 грудня. Мав звання старшого солдата.

Безручко Олександр і Буріко Олександр

Нагадаємо, на Кіровоградщину з ворожого полону загалом повернулися шість захисників.

Читайте також: “Повторював, що він вже пожив, а «зелень» хай живе”, – спогади дружини загиблого воїна

Поширити:

Залишити коментар:

коментар