Родина з Новгородки потрапила у жорстку ДТП на Херсонщині: є загиблі

Учора, 8 червня, на трасі поблизу села Цукури на Херсонщині сталася ДТП за участі вантажівки “Volvo” та автомобіля “Audi Q7”. Унаслідок аварії загинули на місці чоловік із дружиною та їхня 6-річна донька, які їхали в позашляховику. Ще одна 16-річна донька знаходиться в реанімації.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ГУ НП Херсонської області.

За інформацією поліції, водій Audi, якому через кілька днів мало виповнитися 45 років, рухався по другорядній дорозі Чаплинка – Нова Каховка та виїхав на перехрестя з головною автодорогою Одеса – Мелітополь, не пропустивши вантажівку. У результаті зіткнення його 42-річна дружина та 6-річна донька отримали смертельні травми. У позашляховику також їхала ще одна донька подружжя, якій 16 років. Наразі вона знаходиться в непритомному стані з тяжкими травмами у центральній лікарні Нової Каховки.

Поліція просить можливих свідків та очевидців ДТП зателефонувати за номером (099) 95-27-524 (слідчий Олександр Дорошенко) або “102”.

jmngbbijhk

Як розповів на своїй сторінці у Facebook голова обласної організації ВО “Свобода” Павло Дейнеко, в аварії загинули Едуард і Марина Жмутська та їхня донька Злата. Старша донька Аліна зараз перебуває в комі.

“Едуард Васильович був засновником і гендиректором теплопостачальноо підприємства, разом з дружиною Мариною активно займалися благодійністю та політикою. Едуард був заступником голови обласної організації ВО “Свобода”, Марина Олександрівна – керівником обласного осередку Об’єднання українок “Яворина” та депутатом Новгородківської селищної ради від “Свободи”.

Їх старша донечка Аліна тільки-но закінчила школу, а молодша – Злата цьогоріч пішла б до першого класу. Усі хто були знайомі з цією родиною, знають якими світлими, добрими і чуйними людьми вони були. Висловлюємо співчуття рідним і близьким. Не осягнути розумом і не вкласти у слова біль від Вашої втрати. Нехай Едуард Васильович, Марина Олександрівна та маленька Златка спочивають з миром. Молимося за упокій їхніх душ”.

Нагадаємо, в аварії на Кіровоградщині загинув чоловік.

Читайте також: Троє людей загинули в аварії на Кіровоградщині

hghgbjfutjgvvyfvj

Поширити:

Залишити коментар:

коментар