Сьогодні мешканцям селища Нового воду підвозитимуть автоцистернами

© Polycar Ukraine

На селищі Новому продовжують ліквідовувати наслідки влучання блискавки в електроопору. Виявилося, що пошкоджений також підземний силовий високовольтний кабель. Сьогодні воду в мікрорайон підвозитимуть автоцистернами.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сторінку міськради у Facebook.

“Після відновлення електричного кабелю і ізоляторів на опорах ми спробували запустити насоси і відновити подачу води, але спрацювала запобіжна автоматика, – розповів директор КП “Теплоенергетик” Олександр Чельник. – Наші спеціалісти із залученням пересувної лабораторії продовжили обстеження мереж і виявили щонайменше три місця пошкодження високовольтного кабелю. Його протяжність понад 800 метрів і він прокладений у тому числі територією колишнього чавуноливарного заводу. Тепер перед нами стоїть завдання встановити точно аварійні місця, розрити їх і виконати ремонтні роботи. При цьому необхідно врахувати, що територія, якою прокладено кабель значною мірою заросла”.

Графік підвозу води наразі не опублікували.

Нагадаємо, вночі 29 травня у Кропивницькому блискавка влучила в електричні опори і в декількох місцях пошкодила силові кабелі лінії живлення насосів скважин водозабору. Внаслідок чого мешканці селища Нового тимчасово залишилися без централізованого водопостачання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар