“Чудак дістає гранату і кидає на стіл” – президент ФК «Інгулець» про вибух зі смертельним наслідком

Під час ділової розмови трьох чоловіків за участі президента ФК “Інгулець” Олександра Поворознюка,  один із них дістав гранату і кинув на стіл Поворознюку. Останній вижив, але його 58-річний знайомий помер у лікарні.

Про це керівник клубу розповів журналісту сайту prosportua, передає Перша електронна газета.

“Не можу зрозуміти, як це сталося, – прокоментував Поворознюк. – Одне тільки скажу: не знаю, як я вижив. Просто не знаю. Коли ти сидиш говориш, просто ні про що, посміхаємося всі і тут чудак дістає гранату, кладе на стіл. Не розумію взагалі, як я вижив. Мене накриває столом – це мене і врятувало. Столи і ікони мене накривають, це мене і врятувало”.

За інформацією agronews.ua, разом з директором ТОВ “Агрофірма П’ятихатська” Олександром Поворознюком у кімнаті знаходилися співвласники сільськогосподарських підриємств “Вибір” і “Центрнафтотрейд” – 62-річного Леван Цандеков та 58-річного Віталій Вертелецький. Останній буцімто почав хизуватися гранатою, яка в результаті вибухнула.

З численними ушкодженнями Вертелецького доправили до Петрівської лікарні, де він невдовзі помер. Відомо, що травми внаслідок вибуху отримав також і партнер загиблого Цандеков.

Нагадаємо, подія сталася вчора ввечері. Правоохоронці внесли інфoрмацію за цим фактoм внесли дo Єдинoгo реєстру дoсудoвих рoзслідувань. Наразі подію кваліфікують, як замах на вбивствoза і незакoнне пoвoдження зі збрoєю та бoйoвими припасами.

Читайте також: Одна дитина загинула і ще четверо осиротіли внаслідок ДТП на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар