Двох кропивничан судитимуть за побиття спецінспектора

© pixabay.com

Обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо двох чоловіків, які восени напали на працівника спецінспекції Кропивницької міської ради і побили його.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією обласної прокуратури.

Напад на спецінспектора Богдана Голубничого стався 5 жовтня минулого року в обласному центрі. Тоді чоловік саме балотувався в депутати до Фортечної райради у Кропивницькому від партії “Наш край”.

Двоє чоловіків 1991 та 1993 років народження підстерігали інспектора у під’їзді багатоповерхівки, де той проживає. Напали на нього, звалили з ніг, били ногами і руками по голові, і сказали “передати привіт Максюті”.

У результаті нападу чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом лобної кістки, гематоми та множинні садини обличчя.

Обом фігурантам справи наразі інкримінують вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження групою осіб ( ч.2 ст.121 КК України). Окрім того, одному з обвинувачених (раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності) висунули обвинувачення за ч.1 ст. 263 (незаконне придбання та зберігання вогнепальної зброї) КК України.

Наразі подальшу долю обвинувачених вирішуватиме суд. За скоєне їм загрожує від 7 до 10 років ув’язнення.

Нагадаємо, у Кропивницькому стихійники намагалися збити спецінспектора і погрожували заразити коронавірусом.

Читайте також: У Кропивницькому порушник ударив спецінспекторку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар