За директорку школи, яка зізналась у смертельній ДТП у Кропивницькому, внесли заставу

© Facebook

Директорка школи №26 Олена Ярова, яка визнала провину у смертельній аварії на пішохідному переході у Кропивницькому, вийшла під заставу в розмірі 168 тисяч гривень.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Суспільного.

Заставу вніс її чоловік – Яровий Володимир, медичний директор КНП “Територіальне стоматологічне об’єднання” Міської ради міста Кропивницького”.

Саму ж Олену Ярову тимчасово відсторонили від виконання посадових обов’язків директора кропивницького НВК “Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 26 – ДНЗ – дитячий юнацький центр “Зорецвіт”.

За інформацією податкової декларації Володимира Ярового, подружжя володіє трьома квартирами і двома будинками у Кропивницькому, чотирма земельними ділянками у Новоархангельському і Кропивницькому районах, трьома легковими автомобілями (дві “Мазди” і “Нісан”).

Їхні джерела доходу – лише заробітна плата отримана за основним місцем роботи: орієнтовно 16 886 грн в місяць у Олени Ярової і 11 299 грн в місяць у Володимира Ярового.

Нагадаємо, 4 вересня, близько 8 години ранку на вулиці Євгена Чикаленка, кермуючи автомобілем “Nissan”,  директорка збила жінку, яка йшла по пішохідному переході, а потім ще й переїхала її, не збавляючи швидкості. Аварію зафіксував відеореєстратор.

Постраждала – бібліотекарка Олена Романюк – загинула на місці. Обвинувачену взяли під варту з правом внести заставу.

Читайте також: У Кропивницькому вибухнула автівка, яка належить місцевому підприємцю

Поширити:

Залишити коментар:

коментар