ДБР вручило підозру поліцейському, який хотів зґвалтувати жінку на Кіровоградщині

Слідчі ДБР вручили підозру у спробі зґвалтування колишньому помічнику чергового сектору реагування одного із районних відділень поліції Кіровоградській області.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби прокуратури Кіровоградської області.

За даними слідства, у лютому цього року в одному із сіл Кіровоградщини працівник поліції у позаслужбовий час, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підвозив на власному автомобілі місцеву мешканку. Звернувши з дороги, зупинив авто та намагався зґвалтувати жінку, наносячи їй тілесні ушкодження.

Йому так і не вдалося довести злочин до кінця, бо на крики жінки до автомобіля підійшли місцеві жителі та врятували її від поліцейського.

На момент вчинення кримінального правопорушення підозрюваний був чинним працівником поліції. Його звільнили з роботи після цієї події.

Прокуратура уже готує до суду клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

У разі доведення вини колишньому правоохоронцю загрожує покарання від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування. Його здійснюють слідчі територіального управління ДБР, розташованого у місті Миколаєві. Оперативний супровід Управління внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ НП України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Кіровоградської області.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, чоловік “пожартував” про замінування мосту в Новомиргороді на День Незалежності.

Читайте також: Ексголові Кіровоградської ОДА Балоню скасували обов’язок носити електронний браслет

Поширити:

Залишити коментар:

коментар