П’яний водій без прав зніс зупинку у Кропивницькому

Сьогодні, 19 червня, близько 5 ранку патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Новгородській. Автомобіль “Mazda 3” на шаленій швидкості практично зніс зупинку громадського транспорту. Згодом з’ясувалося, що водій був напідпитку та без прав.

Про це Першій електронній газеті повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

“Уже за декілька хвилин на місці події були патрульні, які виявили 22-річного керманича. Його хитка хода та запах алкоголю з порожнини рота одразу дали зрозуміти, що саме сприяло ДТП.

Водій погодився пройти огляд на стан сп’яніння у спеціалізованому медичному закладі. Лікарі підтвердили, що горе-керманич дійсно перебував напідпитку.

На додаток інспектори встановили, що він взагалі був позбавлений права керування”.

За результатами події патрульні склали на водія адмінматеріали: за ч.1 ст.126 (Відсутність полісу обов’язкового страхування авто), за ч.4 ст.126 (Керування авто особою, позбавленою права керування), протоколи за ст.124 (Спричинення ДТП) та за ч.1 ст.130 (Керування авто в стані сп’яніння) КУпАП.

Надалі поліцейські відсторонили горе-водія від керування, а автомобіль тимчасово затримали та доставили для зберігання на спеціальний майданчик.

Нагадаємо, під час аварії на Кіровоградщині загинув чоловік.

Читайте також: Уночі в Кропивницькому сталася стрілянина: п’яний водій протаранив дві поліцейські автівки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар