У Кропивницькому водій з ознаками сп’яніння тікав від поліцейських

© скріншот з відео

Цими вихідними патрульні затримали водія, який порушував правила дорожнього руху, тікав від правоохоронців, був без водійського посвідчення і мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції області на сторінці у Facebook, інформує Перша електронна газета.

Спочатку водій автомобіля Volkswagen Passat не надав дорогу іншому автомобілю на перехресті вулиць Юрія Бутусова і Бєляєва. На вимогу патрульних зупинитися він лише збільшив швидкість і почав тікати, знову і знову порушуючи ПДР.

Гонитва продовжилася по вулиці Волкова і проспекту Університетському. Далі водій вирішив не зупинятись і погнав авто через Кільцеву дорогу на Олександрівське шосе (мікрорайон Лелеківка). І вже на перехресті Кільцевої дороги та провулка Об’їзного його затримали інспектори роти тактико-оперативного реагування.

У 34-річного кропивничанина патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження огляду він відмовився. Також не надав поліцейським водійське посвідчення.

На водія патрульні склали адмінматеріали за ст. 122-2 (невиконання вимог про зупинку), ч.1 ст.130 (керування у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду), ч.1 ст.126 (керування без відповідних документів) КУпАП.

Нагадаємо, у ДТП на Кіровоградщині загинули 4 людини.

Читайте також: ДТП на Кіровоградщині: автівка вилетіла в кювет, а пасажира затисло у салоні

Водій напідпитку намагався втекти від патрульних

Цими вихідними водій намагався втекти від патрульних, а в результаті отримав три адмінматеріалиВодій автомобіля Volkswagen Passat не надав дорогу іншому автомобілю на перехресті вулиць Юрія Бутусова і Бєляєва. На вимогу патрульних про зупинку він лише збільшив швидкість і почав тікати, знову і знову порушуючи ПДР.Гонитва продовжилась по вулиці Волкова і проспекту Університетському. Далі водій вирішив не зупинятись і погнав авто через Кільцеву дорогу на Олександрівське шоссе (мікрорайон Лелеківка). І вже на перехресті Кільцевої дороги та провулка Об’їзного інспектори роти тактико-оперативного реагування затримали водія. У 34-річного кропивничанина патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння, проте від проходження огляду він відмовився. Також не надав поліцейцським водійське посвідчення.На водія патрульні склали адмінматеріали за ст. 122-2 (невиконання вимог про зупинку), ч.1 ст.130 (керування у стані сп’яніння або відмова від проходження огляду), ч.1 ст.126 (керування без відповідних документів) КУпАП.#Kroppolice, #ПатрульнаПоліція, #ПорядокЦеТи

Опубліковано Патрульна поліція Кіровоградської області Середа, 22 квітня 2020 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар