Маловисківська міськрада за три роки 12 разів замовляла ремонт однієї дороги

Маловисківська міська рада прозвітувала про підписання чергового контракту на поточний ремонт дороги по вулиці Центральна. Цього разі вартість послуг замовник оцінив у 51,93 тисячі гривень. За три роки це вже 12 замовлення ремонту.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на “Центр медіарозслідувань “Прозоро”.

Підрядником, що має залатати 93,5 квадратних метри дороги, було обрано ДП “Кіровоградський облавтодор” Філія “Малависківський райавтодор” під керівництвом Дмитра Садікова, помічника депутата облради «свободівця» Ігоря Степури. Вартість одного «квадрата» ремонту при цьому коштуватиме трохи більше 555 гривень.

За півроку до цього міськрада вже підписувала договір на проведення поточного ремонту цієї дороги. Тоді вартість угоди склала 182,6 тисяч гривень, а квадратний метр вартував 440 гривень. Ще на два місяці раніше по 439,6 грн/м2 було замовлено ремонту на 194,3 тисячі гривень. Обидва замовлення відійшли ТОВ «Глес плюс» кропивничанина Юрія Касяна.

Варто зауважити, перший контракт на проведення ремонтних робіт по вулиці Центральній у Малій Висці, в системі ProZorro з’явився у серпні 2016 року Тоді на капремонт дороги було витрачено 543,68 тисяч гривень.

Загалом за три з половиною роки, з моменту впровадження публічних закупівель, в системі ProZorroбуло прозвітовано про підписання 12 договорів на проведення ремонту вулиці Центральної в Малій Висці. Загальна вартість ремонтних робіт склала 2,1 мільйонів гривень.

Нагадаємо, кропивницькі дорожники без торгів віддали 10 замовлень двом пов’язаним столичним фірмам.

Читайте також: Служба автодоріг Кіровоградщини віддала “камерний” підряд фірмі з орбіти нардепа від “Слуги народу”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар