Єгипетського студента примусово видворять із Кіровоградщини

© shatsk.rayon.in.ua

Відрахованого 21-річного студента-єгиптянина примусово видворять із Кіровоградщини та України. У серпні іноземця відрахували з вишу за невиконання навчального плану. Міграційники скасували посвідку на тимчасове проживання, втім молодий чоловік її не здав та не залишив країну.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі Управління ДМС у Кіровоградській області.

9d3f20be99211d79c4d7575ce40bf00a.jpgЙого притягнули до адмінвідповідальності за порушення правил перебування в Україні і міграційники прийняли рішення про примусове повернення до країни походження із забороною в’їзду на 3 роки. Іноземець проігнорував виконання рішення.

Суд задовольнив позов Міграційної служби області про примусове видворення іноземного громадянина. З огляду на те, що є обґрунтовані підстави вважати, що молодий чоловік ухилятиметься та перешкоджатиме процедурі примусового видворення та існує ризик його втечі, суд прийняв рішення про його поміщення до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Іноземця до Миколаївського ПТПІ супроводжували працівники сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС та відділу Головного управління Національної поліції. У подальшому єгиптянин повернеться до країни походження або третьої країни.

Нагадаємо, з Кіровоградщини видворили росіянина-мігранта, який сидів у олександрівській в’язниці.

Читайте також: На оптовому ринку у Кропивницькому поліція зловила трьох азербайджанців-нелегалів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар