На Пацаєва нетверезий чоловік із автоматом та ножем “ломився” в чужу квартиру

На вулиці Пацаєва у Кропивницькому патрульні затримали нетверезого чоловіка, який мав при собі автомат Калашникова та ніж.

Подія трапилася 13 листопада, близько 23:00, йдеться на сторінці патрульної поліції області у Facebook, повідомляє Перша електронна газета.

“У поліцію надійшов дзвінок, що невідомий стукає у двері сусідньої квартири і порушує громадський спокій. На першому поверсі однієї із багатоповерхівок поліцейські побачили нетверезого чоловіка, який мав на руці сліди крові. Згодом з’ясувалося, що він сам собі наніс поранення. Дебоширом виявився раніше судимий 32-річний житель одного із сіл Кропивницького району. Патрульні виявили у чоловіка предмети, схожі на автомат Калашникова та ніж”.

936b71a2d19fdec80f6cfdc6a9bb36ea.jpg

Після надання лікарями медичної допомоги громадянину, поліцейські одягли на правопорушника кайданки, адже він продовжував поводити себе агресивно.

“Чому громадянин стукав у двері квартири та носив при собі предмети, схожі на зброю, пояснити охоронцям порядку не зміг. За незаконне поводження зі зброєю (ч.1 ст.263 ККУ) чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років”.

Нагадаємо, арсенал із Другої світової знайшли біля АТБ у Кропивницькому.

Читайте також: Невідомий безпілотник намагався пролетіти над військовим арсеналом на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар