Чотирьох представників “КДК” затримали у Кропивницькому

На вулиці Ушакова патрульні поліцейські затримали 4 представників ГО “Кропивницький Дорожній Контроль”. За словами правоохоронців, активісти перешкоджали роботі патрульних, зокрема блокували службове авто, поводили себе зухвало, висловлювалися нецензурною лайкою.

Подія сталася 14 вересня, близько опівдня, повідомили Першій електронній газеті у прес-службі патрульної поліції.

На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у Кропивницькому водій керує позашляховиком у стані алкогольного сп’яніння. Поліцейські виявили зазначене авто та водія на вулиці Ушакова.

На місце події одразу прибули декілька автомобілів громадян, які назвали себе активістами ГО «Дорожній контроль» Кропивницького і Харкова. Попередньо встановлено, що завідомо неправдивий виклик на лінію «102» зробили саме вони з метою подальших провокацій.

Поліцейські зазначили, що так звані активісти одразу почали перешкоджати роботі поліцейських, у тому числі блокуючи службове авто, поводили себе зухвало, висловлювалися нецензурною лайкою.

8fb92e3e43a6ad9ed3354f4cd12b38b6.jpg
@ КДК

Для припинення протиправних дій та з огляду на значне скупчення агресивно налаштованих громадян на місце прибули додаткові екіпажі патрульних.

За злісну непокору законним розпорядженням поліцейських при виконанні ними службових обов’язків, а також для припинення правопорушень четверо громадян були затримані. За фактом втручання в діяльність працівників правоохоронного органу з метою перешкодити виконанню ними службових обов’язків відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.343 ККУ.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар