У Кропивницькому знову ймовірно стріляли в автобус

© Ігор Вьюн

Уночі на проспекті Університетському у Кропивницькому невідомі пошкодили комунальний автобус №274, який вже їхав у депо. У склі середніх дверей виявили отвір, який імовірно виник від влучання кулі. Це вже четвертий подібний випадок.

Про це Першій електронній газеті розповів заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук.

“Подія сталася близько опівночі навпроти ЦНТУ. Пустий автобус рухався в депо і раптом водій почув звук удару. Після зупинки виявилося, що в середніх дверях наскрізь пробите скло. Чим це зробили – наразі невідомо. Автобус оглядають слідчі. Поки що на місці нічого не знайшли. Зокрема, і кулі також”.

Після слідчих дій автобус відремонтують і відправлять на лінію. Очевидців події просять надати інформацію в поліцію.

“Пошкодження у склі на рівні голови. На щастя, в салоні не було людей. Ми звернулися до правоохоронців, аби вони знайшли винуватців. Також надамо їм відео з камер автобусу. Просимо усіх, хто був свідком цього інциденту, звернутися в поліцію. Чергове пошкодження комунального транспорту – це дуже гостра проблема”, – підсумував Валерій Музичук.

Нагадаємо, в лютому в селищі Новому вже був випадок пошкодження автобусу. Також 1 січня 38-річний кропивничанин вистрілив з пневматичного пістолета у двері автобуса №123.

У листопаді 2017 року двоє нетверезих чоловіків побили водія 118-го автобуса і зірвали виїзд двох рейсів.

У лютому 2018 року на вул. Жадова, біля магазину АТБ невідомі розбили скло середніх дверей тролейбусу, який рухався за маршрутом №9. Були навіть припущення, що у скло вистрілили.

У травні минулого року на територію комунального підприємства “Електротранс” кинули банку із займистою сумішшю. Так званий “коктейль Молотова”, на щастя, не загорівся.

Окрім того, у 2017 році комунальні автобуси регулярно закидували яйцями. Такі випадки мали місце на Завадівці, Кущівці та на сел. Молодіжному.

cf2e78ee865473f8530397dbfceb8127.jpg
© Ігор Вьюн
be1ee24183b9ed18ec5b650766de60e9.jpg
© Ігор Вьюн
Поширити:

Залишити коментар:

коментар