Підозрюваний у справі вибухів на автостоянці у Кропивницькому чекатиме суду під домашнім арештом

© zhiznenniy_ilya в Instagram

Головному інженеру ТОВ «Елан-Ві» Олександру Слюсару, одному з підозрюваних у справі вибухів на автостоянці у Кропивницькому обрали запобіжний захід – чоловік чекатиме суду під нічним домашнім арештом з електронним браслетом.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією UA:Кропивницький у Facebook.

Нагадаємо, 27 березня на автостоянці на вул. Київській у Кропивницькому прогриміли вибухи. Унаслідок вибухів четверо людей потрапили в лікарню. Один із них у реанімації. Керівнику ТОВ «Елан-Ві» та головному інженеру цього підприємства повідомили про підозру у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки.

Запобіжний захід Олександру Слюсару обирали у Кіровському райсуді Кропивницького.

f4245917d0238c497cb18edc5e315b0f.jpg
© UA:Кропивницький у Facebook 

Підозрюваний Олександр Слюсар – директор ТОВ “Інтертем”, і, за сумісництвом, працює головним інженером в компанії “Елан-Ві”. Йому інкримінують порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, відповідно до частини 2 статті 272 Кримінального кодексу України.

Чоловік під час суду заявив, що не визнає свою провину.

Розглянувши справу, суддя Євген Завгородній оголосив міру запобіжного заходу – домашній арешт на два місяці. Із 20:00 до 7:00 головний інженер має перебувати вдома та носити електронний браслет.

Якщо в суді доведуть провину обох підозрюваних, їм загрожує до 8 років колонії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар