Двом чоловікам оголосили підозру за фактом вибухів на автостоянці у Кропивницькому

Керівнику ТОВ «Елан-Ві» та головному інженеру цього підприємства повідомили про підозру у порушенні правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило тяжкі наслідки. Мова йдеться про вибухи, які прогриміли на автостоянці у Кропивницькому.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі прокуратури Кіровоградської області.

На даний час, прокуратурою готується до суду клопотання щодо обрання підозрюваним запобіжного заходу. Слідство наполягатиме на триманні під вартою.

Зауважимо, що інженера правоохоронцями було затримано в порядку ст. 208 КПУ України при спробі покинути територію України. Керівник підприємства до цього часу перебуває в лікарняному закладі під охороною.

Правоохоронні органи звертаються до громадян, які вважають себе постраждалими від вибухів звернутись до Кропивницького відділу Національної поліції або Кіровоградської місцевої прокуратури.

За інформацією з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТОВ «Елан-Ві» зареєстровано у Кропивницькому на вул. Сергія Сенчєва, 2-А. Засновниками фірми є Ляховецький Михайло Петрович та Слюсар Віктор Анатолійович. Керівником фірми є Ляховецький Олександр Михайлович.

Основним видом діяльності ТОВ «Елан-Ві» значиться роздрібна торгівля пальним.

Засновник ТОВ «Елан-Ві» Ляховецький Михайло Петрович також є засновником ПП "Татіус", якому належить право оренди на земельну ділянку, де знаходиться автостоянка.

Нагадаємо, поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом надзвичайної події, пов’язаної з вибухами на газозаправній станції.

Внаслідок вибухів на Київській четверо людей потрапили в лікарню. Один із них у реанімації.

Читайте також: Декілька вибухів прогриміло на автостоянці у Кропивницькому. Є постраждалі (ФОТО, ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар