У Кропивницькому водій на вантажній “Газелі” пошкодив тролейбус і втік

© Михайло Карпущенков

Сьогодні, 23 лютого, на вул. Академіка Корольова у Кропивницькому водій за кермом вантажної “Газелі” білого кольору з номером ВЕ 5829 … пошкодив комунальний тролейбус, який їхав за маршрутом №9 і втік. На місце події викликали поліцію, водія-порушника розшукують.

Про це Першій електронній розповів заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерій Музичук.

“Тролейбус №9, рухаючись по маршруту, зупинився на зупинці громадського транспорту. Повз їхала біла вантажна “Газель”, і в неї на ходу відкрилися задні дверцята. Одні з дверцят вдарили тролейбус, а водій втік. Ми викликали поліцію, водія зараз шукають. У тролейбуса задня ліва частина кузова пошкоджена, тепер його потрібно шпаклювати і фарбувати”, – розповів Валерій Музичук.

Заступник директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” звертається до усіх небайдужих громадян, яким відомо місцезнаходження водія-втікача, або автомобіля, з проханням повідомити про вказаний автомобіль правоохоронцям.

Нагадаємо, це була біла вантажна “Газель” з номером ВЕ 5829

Додамо, що 13 лютого біля зупинки на селищі Новому невідомі пошкодили двері та вікна комунального автобусу №274, у якому були пасажири.

А 1 січня, 38-річний кропивничанин вистрілив з пневматичного пістолета у двері автобуса №123.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар