Маршрутник із Кіровоградщини забив насмерть колегу в Києві

© pixabay.com

У київському гуртожитку 31-річний водій маршрутного таксі родом з Кіровоградщини забив насмерть свого колегу. Вони разом розпивали спиртні напої, посварилися і між ними спалахнула бійка. Після цього обоє вгамувалися і лягли спати, а на ранок кривдник виявив свого колегу мертвим і втік. Згодом правоохоронці затримали його на вулицях мікрорайону. Розпочато кримінальне провадження.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією відділу комунікації поліції Києва.

До чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у кімнаті гуртожитку на вулиці Кибальчича виявлено чоловіка без ознак життя. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативні групи територіального та Головного управлінь поліції, екіпаж патрульних і лікарі.

1ea1729376c36a99f8d44a92709994a5.jpg

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що у гуртожитку проживали чоловіки, які працювали водіями маршрутного таксі. У день трагедії вони розпивали алкогольні напої – і під час застілля посварилися. Конфлікт переріс у бійку у загальному коридорі. Вгамувавшись за деякий час, учасники бійки лягли спати, а зранку один виявив іншого мертвим та втік з місця події.

c7b037bd14e0ff874049dfd40349137a.jpg

«За висновком судово-медичної експертизи, смерть потерпілого настала внаслідок закритої травми живота.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, ми встановили місцезнаходження підозрюваного – він блукав дворами району. 31-річного уродженця Кіровоградської області затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», – додав Олександр Кузьмін.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі. Зловмиснику повідомлено про підозру та готується клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

408cbbda319df77e4ff71312f51c44e7.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар