У Кропивницькому оголосили штормове попередження

© pixabay.com

За повідомленням Кіровоградського обласного центру з гідрометеорології, внаслідок впливу улоговини циклону з південного сходу 1 та 2 грудня на території міста очікується ускладнення погодних умов – сильний сніг, ожеледиця та зниження температури повітря. Прогнозуються небезпечні погодні явища, які належать до 2-го рівня загрози – “жовтого”, внаслідок яких можливе порушення та припинення руху транспорту на окремих міських ділянках доріг.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради.

1 грудня, починаючи з ночі та впродовж дня, у Кропивницькому очікується сильний сніг з переходом до закінчення дня в помірний. На дорогах утримається ожеледиця.

2 грудня, вночі відбудеться послаблення опадів, вдень очікується їх припинення. Зниження нічної температури повітря до 7-12º морозу, вдень до 2-7º морозу.

За інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради, прогнозуються небезпечні погодні явища, які належать до 2-го рівня загрози – “жовтого”.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міської ради до комунальних служб Кропивницького за владними повноваженнями спрямувати свою роботу на забезпечення сталої життєдіяльності обласного центру та своєчасне реагування на можливі випадки непереборної сили в сфері надання житлово-комунальних послуг, утримання в належному стані шляхової мережі міста та тротуарів.

Нагадаємо, під час негоди у Кропивницькому евакуйовуватимуть автівки, які заважатимуть прибирати сніг.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар