На Кіровоградщині завищували ціни на “Доступні ліки”

Із початку 2018 року спеціалісти Держпродспоживслужби проаналізували рівень цін на 75 лікарських засобів у 33 аптеках. У результаті моніторингу, спеціалісти направили два листи щодо усунення порушень, що стосувалися підвищення ціни на препарати, які реалізуються за урядовою програмою “Доступні ліки”.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

Кількість цін, щодо яких проводиться аналіз дотримання вимог законодавства, становить 1825-2988 одиниць щомісяця.

У разі виникнення питань щодо формування, встановлення і застосування державних регульованих цін (тарифів) пропонуємо звертатись до Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.

Разом із цим інформуємо, що для отримання погодження Державної регуляторної служби, необхідного для проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю), у зверненні (з вимогами щодо нього можна ознайомитися, перейшовши за цим посиланням необхідно обов’язково зазначити:

  • назву суб’єкта господарювання та його адресу;
  • суть проблеми, що виникла;
  • надати документи, які можуть підтверджувати порушення при застосуванні регульованих цін (тарифів);
  • чеки, квитанції, рахунки тощо.

Звернення можна подати до Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області особисто, поштовим відправленням на адресу: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 84, на електронну адресу gudpss@kr.consumer.gov.ua чи за допомогою сервісу звернень на офіційному сайті, розташованому за цим посиланням.

Читайте також: Де на Кіровоградщині можна придбати вакцини проти грипу

Поширити:

Залишити коментар:

коментар