Масло з неіснуючого “Соколоського” комбінату продавали у Кропивницькому

У Держпродспоживслужбу звернулася жінка, яка купила в магазині солодковершкове масло, але вдома засумнівалася в його походженні. На упаковці його виробником вказано ТОВ “Молочний комбінат Соколоський” (орфографія збережена – ред), який начебто знаходиться у селі Соколівське.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі Держпродспоживслужби області.

Щоб перевірити інформацію та встановити походження продукту, спеціалісти Держпродспоживслужби та поліції провели обстеження магазину, в якому було придбане масло.

Під час вивчення документів з’ясувалося, що за юридичною адресою, вказаною на упаковці (м. Кропивницький, проспект Промисловий, 19) було зареєстроване підприємство, яке з 9 січня 2018 року припинило свою діяльність.

110c49d79453630b98036654189a3ca3.jpg

Оскільки на упаковці масла місцем розміщення потужності зазначене с. Соколівське Кіровоградського району, місцевій сільській раді направили лист щодо функціонування підприємства зі схожою назвою – ТОВ «Молочний комбінат “Соколівський”. Згідно з відповіддю Соколівської сільської ради цей суб’єкт господарювання вже декілька років не здійснює діяльності.

Держпродспоживслужба звернула увагу поліції на фальсифікацію продукту, оскільки ТОВ “Молочний комбінат Соколоський” не зареєстроване, а ТОВ “Молочний комбінат «Соколівський” припинило свою діяльність.

У разі виникнення підозри на фальсифікацію продукції можете направити звернення до Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області (поштова адреса: 25006, м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 84 або e-mail: gudpss@kr.consumer.gov.ua

Читайте також: На Кіровоградщині дитина отруїлася житомирськими сосисками

827c9e10891e5e12744d3e0b0393f0c6.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар