КОРД затримав трьох підозрюваних у “віджимі” урожаю на Кіровоградщині

На Кіровоградщині поліцейські затримали трьох учасників злочинної групи, які підозрюються у вимаганні грошей у приватного підприємця. Начебто, чоловіки збиралися зібрати чужий урожай соняшника, а потім за свою відмову вимагали кілька десятків тисяч доларів.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт ГУ НП у Кіровоградській області.

26 вересня вказані особи звернулися до мешканця Устинівського району та повідомили про свої наміри зібрати з поля належний йому урожай соняшника. У подальшому, погодилися відмовитися від збору чужого урожаю, якщо підприємець передасть їм грошові кошти у сумі кількох десятків тисяч доларів США.

В ході проведених слідчо-розшукових заходів поліцейськими було встановлено організатора групи та двох його спільників. Ними виявилися 43-річний мешканець Кропивницького та двоє жителів Долинського району, 27 та 25 років.

29 вересня цього року працівниками управління карного розшуку, відділом детективів слідчого управління із залученням управління КОРД поліції області під час передачі частини грошових коштів особи були затримані. На теперішній час їм повідомлено про підозру.

Поліцейські розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України «Вимагання». За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

f8255b8bda528cae8fe3d875705781dd.jpg

Поширити:

Залишити коментар:

коментар