У Бобринці двоє хлопців викрали автівку з чужого подвір’я

У поліцію вночі надійшло повідомлення від 48-річного жителя Бобринця про крадіжку автомобіля, що знаходився біля подвір’ї без нагляду. Правоохоронці по «гарячих слідах» встановили осіб, які причетні до злочину. Ними виявилися два хлопця, 15 і 18 років. Із чужого автомобіля спільники також викрали майно. Тепер їм загрожує від 5 років позбавлення волі.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі поліції Кіровоградщини.

Поліцейські прибули за викликом та у результаті вжитих заходів виявили автомобіль неподалік місця проживання потерпілого. Під час огляду транспорту було виявлено пошкодження замка запалювання, а також крадіжку акумуляторної батареї, автомагнітоли та акустичного підсилювача звуку.

Читайте також: У центрі Кропивницького двоє молодиків несли металеву огорожу з набережної

У результаті вжиття подальших розшукових заходів працівники поліції встановили причетність до кримінального правопорушення двох осіб – 18-річного місцевого жителя та 15-річного мешканця одного з сіл району.

Викрадене з автомобіля майно поліцейські вилучили.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) та ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Розслідування триває.

Читайте також: Викрадену автівку у Кропивницькому знайшли за 10 хвилин

2_1

3_1

4

Поширити:

Залишити коментар:

коментар