У зоні ООС загинув військовий із Кіровоградщини

© "Світловодськ"

У зоні проведення Операції Об’єднаних Сил загинув мешканець селища Власівка у Світловодську, старший сержант Дмитро Ремезас.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт “Світловодськ“.

За попередніми даними, чоловік зaгинув пізно ввечері, 27 липня.

“Обставини смерті старшого сержанта Збройних сил України Дмитра Ремезаса не розголошуються до закінчення службового розслідування”, – зазначив т.в.о. військового комісара Світловодського об’єднаного міського військового комісаріату, майор Олександр Бут”.

Дмитро Ремезас народився 25 грудня 1986 року у селищі Власівка, там же навчався у школі, працював у Об’єднанні “Дніпроенергобутпром”. Два роки тому пішов служити до Збройних сил України за контрактом. Учасник бойових дій. Має нагороди.

Один раз на півроку повертався додому у відпустку. Востаннє приїздив на два тижні наприкінці червня, щоб захистити диплом коледжу Кременчуцького державного університету імені Михайла Остроградського за спеціальністю “зварювальне виробництво”. Отримав спеціальність техніка-технолога. 10 липня повернувся у місце служби.

У четвер, 26 липня з ним по телефону говорила мама Світлана Яковлєва, бухгалтер ТДВ “Об’єднання “Дніпроенергобудпром”. Її колеги по роботі розповідають, що зі слів сина, він тільки повернувся з передової, вечеряє., було усе добре… Що сталося наступного дня, поки що невідомо.

У Дмитра залишилися дружина Галина та неповнолітній син.

Колеги по роботі розповідають, що Дмитро був чесним і порядним чоловіком, завжди готовим прийти на захист і допомогу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар