Підозрюваного у смертельній ДТП біля Суботців відпустили на волю

© Tolya Lamanov у соцмережі Facebook

Учора, 20 червня, Апеляційний суд Кіровоградської області скасував рішення Ленінського райсуду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваному у смертельній ДТП неподалік Суботців Сергію Нестеренку. Тепер він буде знаходитися під домашнім арештом. Потерпіла сторона впевнена, що це дасть можливість підозрюваному уникнути відповідальності, зокрема – виїхати закордон.

Про це Першій електронній газеті повідомила адвокатка потерпілих Марина Гуцул.

За словами Марини Гуцул, Апеляційний суд прийняв рішення про обрання запобіжного заходу підозрюваному без тримання під вартою, незважаючи на наслідки аварії і те, що чоловік близько 15 разів фігурував у грубих порушеннях правил дорожнього руху. Наразі підстави для такого рішення невідомі, бо поки суд оприлюднив тільки вступну і резолютивну частину. Потерпілі вимагали взяти підозрюваного під варту.

“Потерпілі наполягають на взятті під варту, так як у них є обґрунтовані сумніви того, що дана людина буде нести відповідальність згідно закону.

Та міра запобіжного заходу, яка не пов’язана з позбавленням волі, надасть можливість підозрюваному уникнути відповідальності, зокрема шляхом виїзду закордон”.

Адвокатка зазначила, що запобіжний захід обраний на 60 днів. У подальшому можливе звернення щодо його переобрання.

Нагадаємо, 12 травня, на автодорозі Кропивницький-Знам’янка неподалік с. Суботці сталася жахлива ДТП унаслідок якої загинули двоє дітей та двоє дорослих. Усі загиблі – пасажири автомобіля «Toyota Highlander», який зіткнувся із «Volkswagen Touareg».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар