23-річна кропивничанка постраждала у смертельній ДТП у Рівному

© rv.npu.gov.ua

1 червня у Рівному сталася ДТП за участі автомобіля “Renault Megane” та автобуса “Setra”. 23-річна кропивничанка  їхала у автобусі, вона єдина постраждала з пасажирів. Натомість, унаслідок ДТП загинув 30-річний пасажир легковика.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Rivne.media.

Рівненська поліція повідомляє, що дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками сталася 1 червня, близько 20.00 на вулиці Дубенська.

Поліцейські на місці події з’ясували, що 41-річний рівнянин, керуючи автомобілем “Renault Megane”, здійснюючи маневр розвороту через подвійну суцільну лінію розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автобусом “Setra” сполученням «Київ-Львів» під керуванням 35-річного жителя Тернопільщини.

Унаслідок ДТП важкі травми отримав пасажир легковика, 30-річний рівнянин. Попри вжиті реанімаційні заходи життя чоловікові врятувати не вдалося, сьогодні близько четвертої години ранку він помер.

Також у ДТП травмувався водій “Renault”, медики діагностували у нього політравму, а у 23-річної пасажирки цього ж автомобіля — переломи кісток обличчя та струс головного мозку. Обох госпіталізували у травматологічне відділення.

У момент зіткнення у автобусі перебувало 42 особи, з яких травмувалася лише 23-річна пасажирка, її госпіталізували до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, забоями та саднами. Решта пасажирів пересіли до іншого автобусу і поїхали до пункту призначення.

За інформацією Rivne.media, ця пасажирка автобусу – кропивничанка.

Також рівненські колеги повідомляють, що у “Renault” під час зіткнення перебували журналістка Агенція журналістських розслідувань “Четверта влада” Анна Калаур і оператор Валерій Мартинюк, які поверталися зі зйомок додому. На жаль, Валерій Мартинюк помер у лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Обидва транспортні засоби поміщені на штрафмайданчики. У водія легковика відібрали зразки крові з метою визначення наявності алкоголю чи наркотиків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар