Небезпечне селфі забрало життя юнака на Одещині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© pexels

20 травня близько 15:00 до технологічного парку ст. Одеса-Східна проникла група з 4 осіб, які вирішили зробити небезпечне селфі. Для цього 18-річний юнак виліз на цистерну, де був уражений електричним струмом контактної мережі. Хлопець помер у лікарні уже наступного дня.

Про це інформує Перша електронна газета з посиланням на прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ.

На місце було викликано карету швидкої допомоги, яка госпіталізувала потерпілого з опіками 2-3 ступеню до опікового відділення 10-ї лікарні Малиновського району м. Одеса. Молодого чоловіка було прооперовано, однак наступного дня після події у лікарні він помер.

Наразі триває розслідування даного випадку.

Регіональна філія «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» просить громадян дотримуватися правил безпеки на об’єктах залізничного транспорту й вкотре нагадує, що об’єкти транспортної інфраструктури не є місцем для забавок та фотосесій, адже будь-якої миті дозвілля може закінчитися смертю або інвалідністю.

Нагадаємо, вчора, 22 травня, на залізничному вокзалі в Олександрії жінка потрапила під маневровий локомотив. Сьогодні 29-річна олександрійка померла в лікарні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар