Пошкоджений у ДТП кропивницький тролейбус планують повернути на маршрут за 2 дні

Сьогодні, 22 лютого, близько 7 ранку по вулиці Євгена Маланюка у Кропивницькому сталася ДТП за участі автомобіля “JAC J5” та тролейбусу “Дніпро” Т-103. Пошкоджений тролейбус планують повернути на маршрут №10 вул. Жадова – Лісопаркова протягом двох днів.

Обставини аварії Першій електронній газеті повідомили у прес-службі патрульної поліції Кіровоградської області.

“Водій JAC J5 рухався у правій смузі, не врахував зміни дорожньої обстановки, не дотримався безпечної швидкості руху, безпечної дистанції та інтервалу, внаслідок чого зіткнувся з тролейбусом, який їхав у лівій смузі руху в попутному напрямку. У результаті аварії ніхто не постраждав, а власники вирішили самостійно оформити ДТП за формою “європротокол”.

Читайте також: У Кропивницькому розбили двері тролейбуса №9

За словами заступника директора з безпеки руху і організаційних питань КП “Електротранс” Валерія Музичука, внаслідок зіткнення у легковика дещо зіпсувалися передні дверцята, а тролейбус отримав незначні пошкодження переднього бамперу. Протягом двох днів його планують повернути на маршрут.

Нагадаємо, 17 січня, цей же тролейбус потрапив у міні-ДТП по вулиці Велика Перспективна. Тоді автомобіль “Seat” зупинився перед перехрестям з вул. Преображенською на вимогу сигнала світлофора, а тролейбус їхав позаду і зачепив дзеркало заднього виду.

Читайте також: Водій кропивницької маршрутки №14 потрапив у ДТП, коли їхав на обід

Поширити:

Залишити коментар:

коментар