Під варту взяли підполковника, який “кришував” наркобізнес на Кіровоградщині

Одному з поліцейських, яких було викрито на “кришуванні” наркобізнесу вже обрано міру запобіжного заходу – взяття під варту, або внесення застави у 128 тис. грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-секретаря прокуратури Кіровоградської області Наталі Алєксєєнко.

“Сьогодні Ленінським районним судом розглянуто та задоволено клопотання слідчого про обрання підполковнику поліції, якого було викрито у корупційному злочині, міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави 128 тис грн”, – повідомила речниця прокуратури.

По іншому працівнику поліції клопотання по мірі запобіжного заходу ще не розглянуте судом.


Нагадаємо, слідчі прокуратури Кіровоградської області спільно з працівниками Служби безпеки в області та управління внутрішньої безпеки Нацполіції викрили працівників керівної ланки одного з міських відділів поліції, які налагодили “кришування” наркобізнесу за 10 тис. грн в місяць. Правoохоронними органами задокументовано три таких передачi на суму 30 тис. грн. Під час отримання чергової частини обумовлених коштів поліцейських було викрито. Під час обшуку у них вилучено кошти у сумi 10 тис. грн, а такoж речовину схожу на наркотичний засіб.

За інформацією Центральноукраїнського антикорупційного офісу, при отриманні хабара затримали двох працівників Олександрійського міськвідділу поліції: начальника сектору превенції патрульної поліції підполковника Олександра Дубініна і заступника керівника карного розшуку майора Сергія Пишного.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар